Om mig og min dejlige familie

Jeg hedder Kirstine Bøgeskov Nielsen. 

jeg er 31 år og bor i Herskind sammen med min mand Thomas, og vores 2 børn Nicki og Kimmi.

Vi købte vores hus i Herskind 1/6-2011, og vi er rigtig glade for at bo her :-) Herskind er en dejlig by, hvor der både er en skøn natur - legeplads - børnehave/skole.

Det er et ældre rækkehus vi bor i, som vi har sat istand igennem tiden, med god plads til både store og små.

De sidste par år har vi lavet en hel del om udenfor, vi har blandt andet lavet ny lege plads, fået gjordt vores gårdhave i stand, og vi er slet ikke færdige endnu :-) Da vi er en familie som elsker at være ude, så det er vigtigt for os at der er nogen gode omgivelser udenfor, både for os men også for dagpleje ungerne :-)

Lidt om familien :

Thomas er 35år og er selvstændig fugemand - han har været fugemand de sidste 15år.


Nicki er en stor dreng på 9år som går i skole i Skovby- hvilket han er rigtig glad for. Han er en dreng med fart over feltet, som ikke er bange for at prøve nye ting af :-) Han er lige så god, som dagen er lang, og han siger aldrig nej til en go leg med ungerne om morgenen :-)

Kimmi er en dejlig pige på 15år, som går i 8 klasse på Herskind skole. Kimmi er en rigtig drenge-pige med begge ben plantet solid i jorden, og så er hun en pige som har et hjerte af guld :-) Hun nyder at komme hjem og hygge med dagpleje ungerne, og vil gerne være med til at læse højt og lege :-)


Lidt om mit arbejds liv og fritid : Jeg har været ved landbruget i 6år, og det har jeg været rigtig glad for. Derefter startet jeg i en sfo/skole køkken hvilket var meget spændene og sjovt at prøve :-)

Jeg har været dagplejer i små 6år efterhånden, og er rigtig glad for det. Der er ikke en dag der er den samme, og jeg nyder rigtig meget at være sammen med "alle" mine unger, og se hvor meget de udvikler sig :-)

I min fritid går jeg til træning og så bruger jeg også meget af min fritid på venner samt familie.

Jeg vil også sige at et godt samarbejde mellem mig og forælderne er noget jeg vægter meget høj. Jeg syntes det er super vigtig at man lige bruger 5 min på at fortælle om jeres barns`dag i dagplejen og at i selvfølgelig gør det samme fra jeres nat/morgen med barnet. :-)


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.02 | 22:59

Dejlig hjemmeside fedt der er private børnepasserer

...
20.02 | 22:57

Sikke nogen lækre unger du passer lyder til at være et godt sted du har dig

...
10.12 | 22:13

...
29.09 | 20:30
fotoalbum har modtaget 6
Du kan lide denne side